Proforma NO-domene

INFO:  firmapost@adata.noPROFORMA: NO-domene med Adata som eier

Domenenavn som slutter på .NO, f.eks. «DITT-NAVN.NO», kan i utgangspunktet kun registreres av organisasjoner og firma med organisasjonsnummer – eller norske statsborgere med gyldig PID-nummer (Personidentifikator). Det er myndighetene med NORID i spissen som regulerer NO-domener. Adata er godkjent registrar under Norid, og følger de retningslinjer som gjelder for .NO.

PROFORMA: Du kan abonnere/leie et ordinært .NO-domene, registrert på en Adata-tilknyttet organisasjon (PROFORMA). Merk at med et proforma-domene står du ikke som formell, juridisk eier av domenenavnet – men som leietaker. I avtaleverket hos Adata har du uansett fri brukerrettighet og førsteopsjon på å bestille overføring av domenet (eierskifte) til egen organisasjon/PID-nummer når dette evt. foreligger.

PROFORMA er spesielt aktuelt i de tilfeller hvor man venter på organisasjonsnummer fra Brønnøysund, og hvor man for eksempel også har passert grensen for .no-domener registrert på eget personnummer (PID).

» For å registrere et .NO-domene (uten organisasjons/PID-nummer), benytt ordinær domenebestilling (vanlig pris) , og skriv «PROFORMA» i org.nummer-feltet i selve ordreskjemaet på slutten av bestillingen.
*Proforma-gebyr (tillegg) pr. domene: Kr. 250,- eks. mva.
VILKÅR OG PAKKEDATA:
» Aksept: (X) - Adata benytter cookies - Info
Brukere av siden godkjenner Vilkår og Copyright.
ADATA.NO [Active Data Norge]
Webtjenester siden 1997
Godkjent offentlig registrar (Norid) siden 2003
ADMIN EPOST | SUPPORT EPOST:
firmapost@adata.no | support@adata.no
POSTADRESSE:
P.O. Box 5199 Majorstuen, 0302 OSLO - NORWAY