Oppsigelse av ditt domene og web-abonnement

Du kan si opp eller endre din domenekonto når du vil. Merk at abonnementet løper pr. 12 måneder, slik at påbegynte årsabonnementer ikke krediteres. Heller ikke ved endring eller flytting av tjenester. Hvis du etter mottatt fornyelsefaktura og før fakturamåned ikke har sagt opp domenet (3 mnd før abonnementsmåned), vil altså årsabonnementet løpe, jfr. kundebekreftet avtale, som også er bindende for Adata.
Dette fordi Adata hos sine egne leverandører har tilsvarende budsjettering og autofornyelse med påfølgende kostnader. Ved for sen oppsigelse: Årsabonnement må betales. Fra og med neste år vil domenet fases ut og du vil ikke motta ny fornyelsefaktura.

VIKTIG: Ønsker du å si opp et domene, men har benyttet mail/hjemmeside tilknyttet domenet, anbefaler vi sterkt å beholde domenet ett år til den rimeligste pakken. Dette for ikke å miste viktige mail-beskjeder det neste året. Da har du mulighet til å ha et auto-svar på den gamle mailadressen og opplyse om ny mailadresse. I tillegg kan du peke domenet til en annen hjemmeside som evt. skal erstatte den gamle. Dette hjelper Adata deg med. For nedgradering av ditt domene/web-abonnement, velg «MINI-pakke» HER, eller kontakt: firmapost@adata.no

OPPSIGELSE*: Adata vil gjerne beholde deg som kunde. Send gjerne en mail om hvorfor du ønsker å avslutte/flytte domenet, så kan vi kanskje komme til en svært gunstig løsning! Mail: firmapost@adata.no

MERK: Kun registrert/godkjent bruker-email koblet til domenet (mailadresse du benyttet under bestilling av domenet, evt. post@domenet.no) godkjennes for oppsigelse/auth info. Har du passordet (domene-ID) for domenet, fravikes dette kravet.

Ditt navn (obligatorisk)

Domenenavn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Passord/ID for domenet

Oppsigelse/kode?
Kun oppsigelseOppsigelse og kode

Spamsjekk
captcha -

*Kode (auth.info) velges kun hvis evt. ny leverandør ber om dette.