Kurs – inkludert domene og webhotell!

Nybegynner WordPress-kurs inkl. domene & webhotell – hjemmeside – Fra Kr. 14900,-

Få god hjelp med din nye og mobiltilpassede hjemmeside. Kurs inkluderer både domenenavn og eget webhotell!

Kursavgiften inkluderer at du får registrert 1) ditt domenenavn (www.ditt-navn.com), 2) epostadresse (post@ditt-navn.com) og 3) oppsett og lagringsplass for din WordPress hjemmeside/blogg (webhotell). – Og nybegynner-kurs på 3 timer (oppsett sider/innlegg, meny og tema) med support-pakke og brukermanual.

Normalt maksgrense på 2-3 personer samtidig (firma/org.) pr. domenenavn/webside, slik at du får best mulig hjelp og kursing!

Hva er WordPress?
WordPress er et av verdens mest populære og brukte publiseringsprogram for websider og blogg. Løsningen er svært enkel og innebærer at du benytter et fremtidsrettet, mobil/nettbrett-tilpasset program med gode sikkerhetsoppdateringer. Du kan velge mellom tusenvis av designmaler og tilleggsfunksjoner for sosiale medier, business og multimedia mm.

Hvordan bestiller jeg?
Send en epost til Adata Partner, og skriv litt om hvilket domenenavn du ønsker (evt. om du allerede har domene og webside). Du mottar da svar pr. mail/telefon, og avtale kan tilsendes hvis du ønsker løsningen. Deretter blir du kurset i løsningen (dato og sted avtales individuelt).

ADATA Webtjenester:
VILKÅR OG PAKKEDATA:
» Aksept: (X) - Adata benytter cookies - Info
Brukere av siden godkjenner Vilkår og Copyright.
ADATA.NO [Active Data Norge]
Webtjenester siden 1997
Godkjent offentlig registrar (Norid) siden 2003
ADMIN EPOST | SUPPORT EPOST:
firmapost@adata.no | support@adata.no
POSTADRESSE:
P.O. Box 5199 Majorstuen, 0302 OSLO - NORWAY