Kurs – inkludert domene og webhotell!

Nybegynner WordPress-kurs inkl. domene & webhotell – hjemmeside – Fra Kr. 3500,-

Få god hjelp med din nye og mobiltilpassede hjemmeside. Kurs inkluderer både domenenavn og eget webhotell!

Kursavgiften inkluderer at du får registrert 1) ditt domenenavn (www.ditt-navn.com), 2) epostadresse, f.eks. post@ditt-navn.com) og 3) oppsett og lagringsplass for din WordPress hjemmeside/blogg (webhotell). – Og altså kurs på ca. 3 timer (oppsett sider/innlegg, meny og tema) med support-pakke og brukermanual.

Maks 2-4 personer samtidig, slik at du får best mulig hjelp og kursing! (Ønskes videregående kurs og nettbutikk, kan dette avtales)

Hva er WordPress?
WordPress er et av verdens mest populære og brukte publiseringsprogram for websider og blogg. Løsningen er svært enkel og innebærer at du benytter et fremtidsrettet, mobil/nettbrett-tilpasset program med gode sikkerhetsoppdateringer. Du kan velge mellom tusenvis av designmaler og tilleggsfunksjoner for sosiale medier, business og multimedia mm.

Hva skjer når jeg bestiller?
Etter at du har bestilt under og valgt et domenenavn (www.ditt-navn.com), registrerer og sikrer Adata ditt domenenavn etter din bekreftelse (hvis du allerede har et domenenavn, trekkes kursavgift med kr. 300,-) og setter opp en proff og matchende mailadresse (post@ditt-domene.com – du behøver ikke å bruke denne hvis du ikke vil). I tillegg settes WordPress-programmet opp på et webhotell, slik at du får en plass for din web på internett. Deretter blir du kurset i løsningen på den dagen du har valgt.

Uforpliktende info og påmelding: partner@adata.no

Ta kontakt allerede i dag!

ADATA Webtjenester:
VILKÅR OG PAKKEDATA:
» Aksept: (X) - Adata benytter cookies - Info
Brukere av siden godkjenner Vilkår og Copyright.
ADATA.NO [Active Data Norge]
Webtjenester siden 1997
Godkjent offentlig registrar (Norid) siden 2003
ADMIN EPOST - SUPPORT EPOST:
firmapost@adata.no | support@adata.no
POSTADRESSE:
P.O. Box 55, NO-3109 Tønsberg - NORWAY