Sosiale medier – Egen Facebook firmaside

Sosiale medier er kommet for å bli, og er et viktig supplement til informasjonsflyten for både firma og i særdeleshet organisasjoner.

del_FBDerfor er det viktig å integrere sosiale medier som Facebook i dine webpresentasjoner. I tillegg til å kommunisere med kunder og besøkende på internett, kan sosiale medier virke som (gratis) markedsføring av din hjemmeside. 

 

Adata sin Facebook Firmaside

Adata sin Facebook Firmaside

Facebook-integrasjon
Adata kan hjelpe deg med å etablere en egen Facebook-side for ditt firma (eller organisasjon). I tillegg kan Facebook-moduler integreres på din hjemmeside med info-bokser (dine siste oppdateringer blir også synlig på din hjemmeside. Se eksempel nederst på siden), samt etabelere «Likes»-knapper (Liker-knapper) og annen funksjonalitet på hjemmesiden (både forside og evt. underliggende sider). Det samme gjelder «Anbefal»-knapper og referanse-knapper slik at du kan promotere din hjemmeside enkelt på din egen Facebook.

Twitter og Google Plus: I tillegg til FB er det også mulig å lage egne firmasider på Twitter og Google Plus samt integrere diverse funksjoner relatert til disse mediene.Ønskes mer informasjon eller bestilling?

Ditt navn

Din telefon

E-post

Gjelder (uforpliktende henvendelse)

Evt. kommentar

Skriv kode: captcha